Vajon miért választja egy egyetemista a virágküldést, ha megajándékozza a tanárnőjét?

 12.12.2014

“Fiatal egyetemista srác vagyok és szeretek a neten lógni. Sokat vásárolok az interneten, mert rengeteg kedvezményes ajánlatot lehet rajta találni és sok esetben a kiszállítás is ingyenes. Nemrég rendeltem a barátnőmnek egy virágcsokrot, igénybe vettem a virágküldést, így nem én adtam át a virágot, hanem egy futár, és nagyon jól sikerült a meglepetés. Az osztályfőnökünknek hamarosan névnapja lesz így megbeszéltem az osztálytársaimmal, hogy lepjük meg a tanárnőt a virágküldés   segítségével, egy nagy virágcsokorral akkor, amikor órát tart nekünk. Beszéltük is, hogy ez biztos jó ötlet lesz, mert majd kopog a futár az ajtón és átadja a csokrot és a tanárnő meg biztosan zavarba jön. Beszedtem a virágcsokorra az osztálypénzt, majd hazamentem és leültem a gép elé a virágrendelés miatt. Kitöltöttem a megrendelő lapot a mestervirag.hu weblapján és az üdvözlő kártyára ezt a szöveget kértem: „ A kedvenc tanárnőnknek sok szeretettel”.

Másnap bementünk az iskolába, minden osztálytársam kérdezte, hogy sikerült-e megrendelnem a virágot, mindenki nagyon izgult. Én annyira nem izgultam, mert tudtam, hogy ez a cég megbízható, így biztos minden rendben lesz. Elkezdődött az óra, feszült csend volt, nehezen teltek a percek. Majd kopogtak az ajtón, a virágfutár volt és bejött a terembe egy nagy virágcsokorral és kedvesen átadta a tanárnőnknek a virágcsokrot, mindenki nagyon örült és mikor a tanárnő elolvasta a szöveget elpityeregte magát, nagyon meghatódott. A csokorhoz vázát is adtak ajándékba, így egyikünk hozott vizet a csokornak.

Az óra természetesen ezek után folytatódott, de a csokornak hála nagyon családias hangulatban telt. Mindannyian nagyon elégedettek voltunk a csokorral és a szolgáltatással és több osztálytársam is elkérte a virágküldő szolgálat elérhetőségét, mert kedvet kaptak a virágrendeléshez. Ez egy nagyon jó szolgáltatás, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a megbízható cégre. Mivel a szüleim vidéken laknak, nekik is fogok virágot küldeni és tudom, hogy minden rendben lesz majd, csodás csokrot fognak kiszállítani! "