Szépítse körmeit termékeinkkel,  opi gél lakkal

Szépítse körmeit termékeinkkel, opi gél lakkal

 16.11.2022

“Képzeld, Juli talált egy vadiúj gél lakkot, aminek van ‘az’ a mélybordó szín árnyalata, amit ezer éve keresek!” - Jött a messenger üzenet Katitól. Több sem kellett nekem, azonnal elkezdtem böngészni az itthoni készletemet, mivel meg voltam róla győződve, hogy nekem már hónapok óta rejtőzik egy ilyen lakk a fiókomban, csupán folyton elfelejtem előkeresni és odaadni Katinak.

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy minimum egy másfél órán keresztül kerestem a szekrényekben, fiókokban és eldugott, rejtek-készleteimben, de végül nem lett meg, így meggyőződésem ellenére, mégiscsak írtam Julinak, hogy velem is ossza meg a fellelt kincseket örző weboldalt.

Rövid üzenet váltás után meg is lett, hogy a keresett márka az opi gél lakk   , amihez Juli még odaírt egy sor ajánlást. “Most raktározz be belőle, mert ez szerintem divatba fog jönni hamarosan!”

Feltételezem, igaza van, mivel Juli évek óta a divatszakmában dolgozik és előtte is, már tinédzserként ilyen körökben forgott. Részben ezért szoktam tőle néha félve kérni divat-tippeket, mert olyan érzésem van, hogy egyszer majd rávilágít, mennyire nincs érzékem ehhez. Bár egy univerzális jó tipp, hogy mindig kövesd az aktuális trendet és azzal nagyon nem lehet mellélőni.

A körömlakkok terén egyébként igazán nem mondhatom magamat alulképzettnek, mivel a barátnőkkel heti rendszerességgel szoktunk szépészkedős napokat tartani. Persze, nem mindegyikünk tud ráérni minden alkalommal, mivel a férjek és aktuális párok néha rászerveznek ezekre a ‘csajos’ napokra programokat, de ez már csak ilyen. Az embernek kell időt töltenie a közvetlen barátaival is, mivel nekünk lányoknak egyébként is fontos a beszélgetős, csevely-est.

A kedvenc színem lakkok terén mindig is a meggypiros volt, mivel ez passzol a hajamhoz, ami barna. A ruhákat is általában ezekhez választom ki, így ebben a témában már elég nagy rutinra tettem szert. A férfiaknak is fontosak az ilyen apró kiegészítők, mint a fülbevaló vagy a köröm szín, mert igenis megy a ruhához és az összbenyomást is javítja.

A lakkokat azonban kifejezetten szeretem, mert legtöbbjük nagyon tartós, és sokáig mély színű marad, nem fakul ki, nem töredezik. Szerencsére azért a nők többsége nem manikűrözött kezekkel kertészkedik, így ezek a mai modern gél lakkok eleve tartósságra vannak ítélve.

Az opi gél lakkal mindez könnyen kivitelezhető lesz.