Minden országban más fajta szabályok vonatkoznak az egészségügyi ellátásra

 19.02.2015

Abban az esetben, ha külföldön dolgozunk, sajnos ugyanazokkal a problémákkal találkozhatunk, mint például Magyarországon is. Ha nem tudunk munkaidőben elmenni például egy fogorvoshoz, minden esetben a következő kifejezést kell keresnünk: out of hours dentist   .

Ugyanis ez azt jelenti, hogy munkaidőn kívüli fogorvos. Sajnos árak tekintetében valamivel többel kell számolnunk, mint egy hagyományos rendelő esetében, azonban nem kell hihetetlenül magas összegekben gondolkoznunk. Ha hagyományos szolgáltatásra van szükségünk, úgy mint a Dental (porcelain) veneers, akkor sem kell aggódnunk, hiszen ezek a speciális rendelők nem csak a különleges esetekre vannak felkészülve, hanem a hagyományos foggal kapcsolatos problémákra is.

Magyarként egy idegen országban mindig vegyük figyelembe, hogy esetlegesen másképp működik az egészségügy, éppen ezért mielőtt igénybe veszünk egy egészségügyi szolgáltatást, mindig legyünk tisztában az esetleges követelményekkel, valamint a lehetőségeinkkel is. Erről természetesen a rendelőben is tájékozódhatunk. Londonban a következő helyen lehet egy jó fogászattal kapcsolatba lépni: 8F Gilbert Place, London WC1A 2JD. Telefon: 020 3199 6234