Magasan a legjobb választás

Magasan a legjobb választás

 12.03.2022

Többszintes épületek felújításánál vagy festésénél gyakran használnak állványt, azonban létezik egy sokkal gyorsabb, olcsóbb és egyszerűbb megoldás: egy kosaras személyemelő.

Természetesen csak bérlés esetén beszélhetünk olcsó megoldásról, hiszen egyébként egy több millió forintba kerülő eszközről van szó. Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjének jóvoltából azonban remek feltételekkel és barátságos áron lehetséges a kosaras emelő bérlés   .

Első osztályú, tökéletesen karbantartott gépeink feladatok széles körére számítanak tökéletes választásnak, azonban ehhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő emelőgépet válasszuk az elvégzendő munkára. Semmiképp ne essünk abba a hibába, hogy csupán a maximális emelőmagasságot vesszük figyelembe, hiszen ebben az esetben könnyen érhet minket kellemetlen meglepetés, röviddel a munkaterületre történő megérkezés után. Például nem minden emelőgép képes manőverezni szűk, beépített helyeken, és a legtöbb kosaras emelő egyszerűen túl nagy méretű ahhoz, hogy épületek belterében bevethető legyen.

Vannak eszközök, amik kerekeken közlekednek, és vannak lánctalpakkal szerelt gépek; előbbi előnye, hogy közúti, tempós haladásra is képesek önállóan. Ezzel szemben a lánctalpas személyemelők fajlagos talajnyomása jóval kisebb, ami azt jelenti, hogy a súly sokkal jobban eloszlik rajtuk, tehát tökéletesek olyan helyekre, ahol a talaj laza, süllyedős vagy egyenetlen. Emellett a gumiborítású lánctalpak nem teszik tönkre a gyepet, sőt, a különböző padlóborításokat sem. Éppen ezért, ha nem teljesen biztos a választásban, inkább kérje tapasztalt munkatársaink segítségét!

Amennyiben minket választ, az emelőgép bérlés   útjába az sem állhat, ha Önnek, vagy dolgozóinak nincs gépkezelői engedélye, hiszen a kosaras emelő mellé kérésre képesek vagyunk szakképzett és tapasztalt kezelőszemélyzetet is biztosítani. Bérlési szándékát mindenképpen érdemes egy héttel, vagy legalább néhány nappal korábban jeleznie felénk, hiszen a beérkezett igényeket minden esetben érkezési sorrendben teljesítjük.