Lomtalanítás ingyen, lehetséges?

 14.04.2016

Megunt, felesleges holmiját nem tudja hová tenni? Szüksége lenne a helyre, de nem tud várni az éves lomtalanításig? Tele van a padlás vagy a pince olyan bútorokkal, amit már biztosan nem fog használni? Újrahasznosítható tárgyait elszállítjuk ingyen, hogy ne foglalja a helyet, és ne kelljen kerülgetnie.

Lomtalanítás ingyen   Budapesten és környékén, valamint bútorszállítás, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget. Akár tavaszi nagytakarítás után, akár költözés miatt már nem szeretné régebbi bútorait, műszaki eszközeit tovább vinni, keressen meg minket.

Vállalunk ingyenes lomtalanítást. Tényleges lomok elszállítását és költöztetést pedig kedvező áron oldunk meg. Lakások, házak, irodák teljes lomtalanítását is elvégezzük. Ebbe tartozik, hogy a törött, régi, használhatatlan lomokat hulladék megsemmisítőbe, hulladék kezelőhöz visszük, különdíj ellenében. A még használható bútorokkal, a megkímélt felszerelési tárgyaival, amelyekre már nincs szüksége, az elszállítás, lomtalanítás ingyen történik.

Ha nem szeretne vesződni a lomok pakolásával, ezt is megoldjuk. Munkánkat teljes körűen elvégezzük, tehát nem hagyunk magunk után szemetet, hanem összetakarítjuk a pakolásból származó szemetet. A megbeszélt időre, előre egyeztetve érkezünk, így nem kell attól tartania, hogy széthordják a dolgait mások, illetve a környezete is tiszta marad. Minél csendesebben próbáljuk megoldani a pakolást, hogy a lomtalanítás ne zavarja a szomszéd lakókat.

Bútorszállítás, költöztetés a fő profilunk, ehhez tartozik az ingyenes lomtalanítás, eladataink részeként.

Az ingyen lomtalanítás Budapesten és vonzáskörzetében történik. Szakszerűen végezzük tevékenységünket, bennünk megbízható szolgáltatóra talál. Legyen szó költöztetésről vagy lomtalanításról, rendes munkát végzünk.

Ha szeretne tőlünk bútorszállítást, teljes lomtalanítást vagy  ingyenes lomtalanítást rendelni, kérem keressen fel ezen a számon: 06304735253! Honlapunkon is kérhet tájékoztatást, felveheti a kapcsolatot velünk. Weboldalunk címe: http://lomtalanitasingyen.com/   .