Ha elavult vezetékek vannak a falba sos. szükséges a lakásfelújítás!

 29.12.2014

Nemrég vásároltunk egy lakást, de nem volt pénzünk a felújításra, így ezt halogattuk, gyűjtögettük a pénzünket, mert egyszerre szerettük volna a lakásfelújítást, nem szerettünk volna évekig lomba lakni. Egyik este a TV-t néztük amikor a háta mögött egy óriási szikra lecsapta a villanyórát. Először azt hittük, hogy TV ment tönkre de az elemlámpa fényénél láttuk, hogy a fal a konnektor körül kormos, így tudtuk, hogy nagyobb a baj! gyorsan kikötöttem a konnektort, majd leszigeteltem a vezetékeket, amin még régi selyem bevonat volt majd visszakapcsoltuk az áramot. Tudtuk hogy esedékes a lakásfelújítás   így azonnal leültem a számítógép elé, hogy keressek egy megbízható profi csapatot. Rátaláltam a lakasfelujitasolcson.hu weblapra ahol remek árak voltak feltüntetve, másnap felhívtam őket és egyeztettem egy ingyenes felmérést.

Kijött 3 szakember a festő mázoló, a burkoló és a villanyszerelő, hogy kiszámolják, mennyibe is kerül a felújítás. Másnap bediktálták telefonon az árat ami kevesebb is volt mint amire számítottunk, így azonnal meg is rendeltük a lakásfelújítást! A munkálatok elkezdődtek, szépen egymás után készültek a dolgok, a fürdőszobába egy modern csempét választottunk, a járólap csúszásgátló lett. A szobában csak egy falra kértünk tapétát a többi fal festve lett.

Amikor kész lett a munka nem hittünk a szemünknek, hogy ez tényleg a mi lakásunk, annyira szép lett. Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam az interneten ezt a csapatot, mert ők tényleg igazi szakemberek, sajnos a mai világban már nehéz jó szakembert találni. Én mindenkinek ajánlani fogom őket, hisz a mi lakásunkat fantasztikusan felújították és az ár is nagyon jó volt, így velük még spórolni is lehet!