Duguláselhárítás falbontás nélkül!

 08.04.2016

Eldugult a fürdőkád? Vagy a wc? Ne essen pánikba! A Lefolyódoki szerelői rövid időn belül megérkeznek Önhöz, legyen éjszaka vagy nappal. Ünnepnapokon is állunk rendelkezésére, hiszen a dugulás nem válogat. Duguláselhárítás Budapest és Pest megye egész területén, bel-, vagy kültéri lefolyó és csatorna duguláselhárítása, gyökértelenítés, teljeskörű vízszerelés. Vállaljuk komplett fürdőszobák kivitelezését is, melyre ingyen árajánlatot adunk anyaggal vagy anélkül számolva. Munkáinkra garanciát vállalunk.

Modern csőgörénnyel és más gépekkel dolgozunk, amelyek higiénikusan, falbontás nélkül oldják meg a problémát. Csak akkor bontjuk meg a burkolatot, ha semmilyen más lehetőség nem maradt a dugulás elhárítására, így esély nyílik, hogy duguláselhárítás falbontás nélkül   végezzük el.  Az esetek nagy többségében azonban ez elkerülhető. Az elvégzett munka után az ügyfél kérésére szakszerű fertőtlenítést és szagtalanítást végzünk a helyiségben.

A dugulások zöme kellő odafigyeléssel megelőzhető, vagy az előjelek alapján még a komolyabb akadály kialakulása előtt megszűntethető. Ilyen jelek például a kellemetlen „csatorna szag”, lassú vízlefolyás, bugyborékoló hangok a lefolyóból… Ha a dugulás már bekövetkezett, hívjon segítséget, minket! A Lefolyódoki szakemberei mindig szolgálatban állnak a duguláselhárításra. Amit fontos tudnunk, mielőtt a helyszínre érkezünk: beltéri vagy kültéri a dugulás, az épület típusa (társas- vagy panelház, családi ház, stb.) és természetesen a probléma leírása. Az árakról pontosat telefonos megbeszélés után tudunk mondani, a honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek. A kiszállás ingyenes és nincs hétvégi, ünnepnapi felárunk sem!