Csodás virágkosarak virágküldéssel, egy fantasztikus ötlet

 01.02.2015

Minap jött egy gondolat a fejembe és nem hagyott nyugodni. Vajon a virágküldés   tényleg annyira sikeres lehet, ahogy ezt a kollégáim említették? Én még soha nem küldtem virágot, de tudtam, hogy a páromat megakarom lepni vörös rózsákkal akarom elhalmozni. A csokrom.hu weblapon találtam vörös rózsa kosarakat, ami 20, 30, 40, 50, és 100 szálas verzióban is kapható volt. Egy kis csavarral viszont megbonyolítottam a dolgot. Muszáj volt beszélnem a virágküldő szolgálattal a virágrendelés előtt, hogy értsék mit is szeretnék kérni tőlük. Egy kedves Hölgy vette fel a telefont és a következőt mondtam neki. Szeretnék egy 20 szálas vörös rózsa kosarat rendelni, amit a párom munkahelyére szeretnék kiszállíttatni.

Viszont szeretnék egy 50 szálas vörös rózsa kosarat is rendelni, ezt is a párom munkahelyére, csak 10 perccel később kéne a futárnak felvinnie, úgy hogy nem mondja neki, hogy van lent még egy kosár. Én kitaláltam egy szöveget, amit két felé osztottam, így csak a második kosár átadása után tudja majd elolvasni. A Hölgy azt mondta, hogy nagyon jó ötleteim vannak és természetesen megoldható, hogy a futár 10 percet vár és átadja a második kosarat is.

Nagyon örültem a válasznak, majd a megrendelőlap kitöltése után leadtam a virágrendelést és egy Cib bankba bementem és úgy fizettem ki a végösszeget, mert a számlánk közös, így ha utaltam volna, akkor lebukok, mert a párom is kapott volna egy sms-t. A futár átadta az első kosarat, azonnal küldött egy sms-t nekem, amiben benne volt a párom reakciója is, hogy nagyon örült a kosárnak és írta, hogy hamarosan viszi a 2. kosarat is.

Eltelt a 10 perc és érkezett is a második sms, amiben az volt, hogy most már nem csak öröm, hanem döbbenet is volt a párom arcán, és mivel ez a kosár kétszer nagyobb volt már nem is tudta megemelni. Nagyon örültem a pontos tájékoztatásnak és az odafigyelésnek, természetesen a párom repesett az örömtől, így egy ilyen virágküldés biztosan mindenkinek maradandó emlék marad!