A rácsok kívül tartják a bajt és belül az értékeit

A rácsok kívül tartják a bajt és belül az értékeit

 01.09.2022

Napjainkban sokan üzemeltetnek boltot, üzletet, vagy elektronikai eszközökkel foglalkozó vállalkozást, ezeket védeni kell.

Ezen üzleteknek elsősorban az egyéni vevőkből származik bevételük zöme.

Mivel a kisebb cégek kisebb üzlethelységet is jelentenek, ez magában hordozza, hogy a reklámra is valamivel kevesebbet tudnak költeni.

Régen az utcaképhez szorosan hozzá tartozott, hogy egy mesterember ‘megmutatta’ portékáit, és első számú reklám volt az elégedett ügyfél és a kirakatba kitett árucikk, amit gyártott, illetve az ő terméke volt.

A kirakat, mint első számú reklámfelület, manapság is nagyon vonzó az emberek számára, akik jártukban-keltükben látják, hogy mivel foglalkozik az adott üzlet, így el tudják dönteni, hogy esetleg betérjenek-e vásárolni oda.

Ám ezen kirakatok a nyitvatartási idő leteltével is ott díszelegnek, a rablók, betörők legnagyobb örömére, mivel az éjjeli órák a legalkalmasabbak arra, hogy elorozzák mások értékeit. Sajnos nem csak az üzletek, boltok portálablakai kínálnak csábító lehetőséget az ilyen bűnözők számára, hanem akár a hétköznapi lakás ablakok is, melyeket - ha nyitva felejtik - kínálkozó lehetőséget adnak a zsákmányra éhes banditáknak.

Ez ellen kínálnak teljes körű védelmet a fix rácsok   . A magas minőségű, tömör acélból készült masszív rácsok tökéletes védelmet nyújtanak a besurranó tolvajok és az ablakon át betörni szándékozó bűnözők megfékezésében. A 8mm-es köracél, vagy 12mm-es négyzetacél megállítja a legtöbb rosszban sántikálók szándékait is.

A legnépszerűbb, gyakran használt ollós rácsok   nyugodtan alkalmazhatóak lépcsőházak bejáratainál, folyosókon, kirakatokban, üzletek és irodák üvegfalainál is. Könnyen nyitható és zárható, valamint kinyitott állapotában kevés helyet foglal. Ajtóra, annak oldalfalára is szerelhető, vagy akár kifordítható.

A megrendelők igényeihez alkalmazkodva, alapozott, színre fújt, de galvanizált kiszerelésben is kaphatóak a rácsok, hogy minden környezethez tökéletesen passzoljanak. Külső vagy belső védelemre, lépcsőházak ajtajaihoz, rejtett kivitelben, függöny mögé, vagy garázs kapukhoz.

Védelemben az első, kiváló minőségű termékek.

Az átlagos behatolási kísérletek esetén az esetek döntő többségében jó eséllyel megakadályozza azt, és amennyiben mégis megtörténik a betörés, nagyban lassítja az elkövetők munkáját, így van idő segítséget hívni, vagy adott esetben elhagyni a helyszínt.

A horganyzással kezelt felület nagymértékben kitolja a biztonsági eszköz élettartamát, mely megfelelő karbantartás mellett akár több évtized is lehet.

Ne feledje: az ollós rács minden körülmények között megbízható partner, amennyiben üzlete, kirakata kínálkozó lehetőséget nyújtana egy könnyű rabláshoz.

Ollós, vagy fix rácsok széles választékban, országszerte, testreszabható kivitelben!