A helyszín esetében több fajta alternatíva közül választhatunk

 01.01.2015

A stratégiai játékok esetében kifejezetten fontos, hogy megfelelő csapat legyen mögöttünk. Ez igaz a lézerharc   játékokra is, hiszen csakis abban az esetben hajthatunk végre tökéletes küldetést, amennyiben kellően összetartunk és együtt dolgozunk. Amennyiben ellátogatunk a www.lezerharc.com   oldalra, könnyedén megláthatjuk, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, valamint ha időben elindítjuk a foglalást, még a pályák közül is választhatunk.

Akár egy erdős, ősfás területen szeretnénk kipróbálni magunkat, akár pedig egy hagyományos, föld alatti bunkerben, mindenképp érdemes időpontot foglalni. Mivel a szentendrei laktanya ugyanúgy a rendelkezésünkre áll, mint a normafai erdei pálya, így nem kell azon aggódnunk, hogy túl egyhangú lenne egy ilyen csapatban eltöltött lézerharc túra.

Ha pedig igen különleges területre vágyunk, akkor mindenképp a budafoki barlangot válasszuk, hiszen ez az a hely, amely teljes mértékben feledhetetlenné teszi az egész napot és magát a programot is minden résztvevő számára.