A fogfehérítő matricás fogfehérítés

 04.05.2015

A fogfehérítő matrica már évtizedek óta bevált eljárás az Egyesült államokban. A legjobb módszer a fogfehérítés otthon   i eljárásai közül. Megannyi előnye van, több minden mellett kényelmes, otthon használható, és igazán eredményes. A hatékonysága versenyképes a fogorvosi fogfehérítéssel, de kevesebbe kerül. Mindössze felrakja a fogakra a műanyag csíkot amely be van vonva a hatóanyaggal és 30 perc múlva lehúzza. Mindössze 5 nap után észrevehető az eredmény. A tapaszok igen vékonyak valamint színtelenek emiatt csaknem láthatatlanok amikor a fogakon vannak.

Annyira kényelmes, hogy még beszélni is lehet a használata alatt. Gyengéden fehéríti ki a fogakat. A rendelői fogfehérítéssel összevetve ennél a technikánál nem vagy alig észlelhető fogérzékenység. Használható akárhol, akár menet közben is, autóban, vonaton. A használat végével, mindössze le kell venni a fogsorról és eldobni. Kíméletesen és kiválóan fehéríti ki a fogsort, akár néhány nap alatt. Akár húsz év kávé, kóla, vörösbor, okozta sárgulást tüntet el néhány nap alatt. Ezek azok az anyagok melyek legjobban hozzájárulnak a fogsor elszíneződéséért.

Több próbát is csináltunk a weboldalunkon mikor elküldtünk pár doboz fogfehérítőt, hogy a kezelés végeztével a tesztelők elküldjék nekünk a fogfehérítés előtt és után fényképezett képeket. Minden alkalommal hatékony volt a kezelés és az eredmény bámulatos lett. Mindenkinek fehérebbek lehetnek a fogai akár 5-10 nap alatt 6-8 ezer forintért.