Folyadékhűtéssel a hőség ellen is védekezhet

Folyadékhűtéssel a hőség ellen is védekezhet

 24.07.2022

A nyár az év legmelegebb és leginkább száraz évszaka, mostanra már hazánkban is.

Sokan szenvednek a meleg kellemetlen egészségügyi hatásaitól, fáradtnak, kimerültnek érzik magukat napközben. Ilyenkor az ember szeretne kellemes hűvösbe vonulni a hőség elől.

Ilyen melegben a lakás is nagyon fel tud melegedni, ami természetesen szintén nem segít abban, hogy rendesen ki tudjuk pihenni magunkat. Ilyen helyzetben kevés igazán hatékony megoldás áll a rendelkezésünkre. Az egyik ilyen, hogy klimatizáljuk otthonunkat.

Modern hatékony Windex hőszivattyúk   , klímaberendezések az Ön rendelkezésére állnak, széles model családdal, minden otthon számára. Elérhető áron, 5kw teljesítménytől egészen 1mw teljesítményig minden formátumban megtalálható. Felhasználói igényektől függetlenül bármilyen létező típusban.

Hűtés vagy fűtés? Minden típusban elérhető kedves vásárlóink számára.

Ilyen esetben egy speciális kialakítással melyet a hűtőkörben eszközölünk, a fűtési üzemre is alkalmassá tesszük a folyadékhűtőt, így egyaránt megoldható a komforttér fűtése és hűtése is.

Nagyobb terek, épületek hűtése? A kulcsszó a hővisszanyerés! Hotelek és nagyobb szálló épületek sajátos kérése a hűtés során keletkező ún. hulladékhő hasznosítása. A gyakorlatban a HMV készítés elősegítésére a hűtési teljesítmény 20-25%a vagy, egyéb kialakítással akár a 100%-a is felhasználható. Ez a megoldás jelentős megtérülést tesz lehetővé környezetkímélő módon, így használata ajánlott és kézenfekvő is az ilyen épületek esetében.

Windex klíma   termékcsaládunk palettáján érdemes minden hűtőszivattyú paramétereit alaposan körbejárni, hiszen számos megoldásra kulcsrakész terméket tudunk az Ön számára biztosítani.

Fontos cégének, vállalkozásának az energiatakarékosság? A termékeink összeteljesítményét a lehetőségekhez igazítva több hűtőkörben, kisebb scroll kompresszorok alkalmazásával szereljük. Így a kompresszorok egyenként léptetve kapcsolódnak a hűtésbe, ami lehetővé teszi a teljesítmény akár 90°-os csökkenését és igényhez igazítását. Ez jelentős megtakarítást okoz költségvetésében.

Hűtőink és klímáink típusai, működésük szerint, hogy az Ön számára a döntést megkönnyítsük. Léghűtéses típus, mely egy axiál ventilátoros kültéri kompakt folyadékhűtő, épületek hűtésére. Léghűtéses és centrifugál ventilátoros kültéri vagy beltéri kompakt folyadékhűtő, szintén megfelelő méretben és teljesítményben. Beltéri folyadékhűtő, mely külső vizes kondenzátor egységgel van szerelve, valamint beltéri folyadékhűtő, mely külső hűtőközeges (ún. osztott) kondenzátor egységgel.

Termékeink között tehát, minden olyan eszközt megtalál, mellyel otthonát, vagy vállalkozásában lévő épületei klimatizálását meg tudja oldani, bármilyen körülmények között, a lehetőségekhez képest kedvező áron és - tegyük hozzá - környezetkímélő módon. Nézzen szét oldalunkon és válogasson kedvére hűtőszivattyúink között.